Annonce:


Laboratorium legetøj
Indhold på siden:

4M Green Science - Vejr laboratorium.
Her kan man udføre spændende eksperimenter omkring vejret, klimaforandringer og kredsløbet ved at bygge sin helt egen vejrstation med dette rigtig flotte sæt fra 4M. En god og samtidig rigtig sjov måde at lære om vejrfænomener og naturens kræfter på.Alder: Fra ca. 7 årDansk vejledning medfølger.
Kategori: Legetøj - Legetøj
Lego Superhelte-laboratorium - 10921 - LEGO DUPLO.
Alsidigt småbørnslegetøj med soveaftale, fyldt med lærerigt sjov!De mindste kan nyde rolleleg i et dukkehus med LEGO DUPLO sættet Soveværelse. Prøv sjov rolleleg med 2 pigefigurer, der har en travl soveaftale i deres køjesenge.
Kategori: Legetøj - Alle LEGO produkter
Pyjamasheltene Romeo's Laboratorium Legetøjssæt.
Dette sæt kommer fra den kendte børne TV-serie Pyjamasheltene, hvor en vennegruppe forvandles til superhelte når mørket falder og forsøger at redde nabolaget fra nattens skurke. I denne pakke får du en dukke af skurken Romeo, der har forvandlet en stor varevogn om til.
Kategori: Legetøj - Action helte
Lego Duplo - Superhelte-laboratorium - 10921.
br...Stimuler kreativiteten, og sæt gang i fantasien med dette alsidige byg selv-superheltelegetøj til de mindste. Populære Marvel Avengers-figurer, sejt udstyr og vilde fartøjer samles i et....
Kategori: Legetøj -
Mattel Barbie mebelków Laboratorium Naukowe (FJB25).
.
Kategori: Legetøj - Legetøj - Figurer & Dukker - Barbie
Simba pyjamasheltene Romeo med laboratorium.
Pyjamashelte pas på! Romeo kører gennem byen med sit mobile laboratorium og planlægger forbrydelser. Køretøjet er 15 cm og kommer med en passende Romeo figur. Pyjamasheltene Romeo med laboratorium fra Simba Toys er egnet til børn fra 3 år. Detaljer: Køretøjsstørrelse: 15 cm Figurens størrelse: 8 cm Alder: fra.
Kategori: Legetøj - Legetøj Børnelegetøj Legesæt & Samlefigurer Samlefigurer
Lego Friends 41380 Fyrtårn m. Redningscenter.
Lad dit barn bruge sin fantasi med dette fantastiske sæt fra LEGO®Friends! Dette sæt har masser af sjove detaljer. I redningscenteret er der et laboratorium, et legeområde for søløver, et tv-rum, et kontor og en udsigtsterasse med en lampe der lyser når man trykker på fyrets tag. Brug vandscooteren til at.
Kategori: Legetøj - Legetøj Byggesæt & LEGO Byggesæt
Clementoni Videnskabssæt Slime.
Lav dit eget slime med dette sjove videnskabssæt fra Clementoni. I sættet er der beskyttelsesudstyr og mange sjove blandinger du kan undersøge i dit laboratorium. Anbefalet alder: Fra 8 år..
Kategori: Legetøj - Legetøj Eksperimenter & Videnskab Eksperimenter
Disney Incredibles Elastipigen Actionpack.
En fin actionfigur med scene fra Disney Pixars De Utrolige. Her angriber Elastipigen et laboratorium..
Kategori: Legetøj - Legetøj Legetøjsfigurer Film & Eventyrsfigurer
Nordic Play Ekstra Batteri 12V.
Reservedel til 12V elbiler. Er kompatibel med alle 12V7AH batterier til elbiler til børn. Sikkerheds testet på laboratorium. Første gang batteriet oplades skal det lade i minimum 12 timer. Ved genopladning skal det lade 6-8 timer..
Kategori: Legetøj - Legetøj|ATV & Crosser
Lego Iron Mans dragtgalleri - 76125 - LEGO Super Heroes.
Byg et Iron Man-laboratorium, og test forskellige af Iron Mans pansrede dragter!Tag med Tony Stark i Iron Mans dragtgalleri, og eksperimentér med ny teknologi! Lav en smoothie i køkkenet. Arbejd ved skrivebordet, og få dragten på ved hjælp af robotarmene..
Kategori: Legetøj - 7-10 år
Lego Mobil polarforskningsbase - 60195 - LEGO City.
Deltag i udgravningen med den mobile polarforskningsbase!Udforsk, opdag og analysér på den mobile polarforskningsbase, der indeholder kran, trailer, platform, mobil sav, laboratorium og snemotorcykel, samt 6 minifigurer og en mammut..
Kategori: Legetøj - City Arktisk
Clementoni Biology Lab.
Et laboratorium fyldt med videnskabelig forskning, så dit barn kan udføre mere end 150 eksperimenter og blive en stor forsker! Sættet indeholder ægte laboratorieinstrumenter, inklusive et mikroskop, en centrifuge og masser af andre materialer, som dit barn får brug for til at gennemføre eksperimenterne og.
Kategori: Legetøj - Børn Legetøj Spil, puslespil & kreativitet Kreativitet
V3


laboratorie lab

Kategorier på sider:

Laboratorium bger Kemikalie Pipette Destilleret vand Bger Laboratorie El Komponenter Laboratorieudstyr Stinkskab Sugekolbe Gode rd LAF Mikroskop Laboratorium legetj Reagensglas Mikroskoper Bunsenbrnder


 Du er her: Laboratorieudstyr - Netannoncer Laboratorieudstyr - laboratorie lab